023 527 27 26 info@carterfiscaal.nl

Bedrijfsadministratie

De boekhouding is de financiële basis van elke onderneming. Uw administratie geeft u inzicht in de financiële positie van uw bedrijf en stelt u in staat om snel en adequaat te reageren op veranderingen.

Bedrijfsadministratie
op maat

Carter Administratie & Fiscaal Advies verzorgt uw volledige administratie op basis van de geldende regels en conform de nieuwste wet- en regelgeving. Wij zorgen er voor dat uw administratie aan alle voorschriften voldoet en op de meest fiscaal vriendelijke wijze wordt uitgevoerd.

Wij kunnen uw administratie verzorgen zowel vanuit ons kantoor in Santpoort-Noord of Heiloo, maar ook bij u op locatie. Op basis van uw administratie verstrekken wij u rapportages, tussentijdse overzichten, begrotingen en management dashboards. Hierdoor kunt u een vinger aan de pols houden, terwijl u zich kunt focussen op andere belangrijke zaken.

 

Ondersteuning bij administratie

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om samen uw boekhouding te verwerken. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een internetverbinding. Wij kunnen u direct ondersteunen en begeleiden bij het verwerken van uw administratie. Uw administratie is altijd en overal online beschikbaar! Zo heeft u dagelijks inzicht in uw financiën en kunt u de bedrijfsprocessen sturen op actuele cijfers.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?