023 527 27 26 info@carterfiscaal.nl

Samen boekhouden

Hoe staan we ervoor? Waar zetten we op in? Wat zijn de risico’s?
Weg met schoenendozen en boodschappentassen!

Altijd up to date administratie

Carter Administratie & Fiscaal Advies werkt met scan- en herkensoftware. De software zorgt ervoor dat u uw bonnen en facturen eenvoudig en direct bij ons kunt aanleveren via e-mail of smart-phone.

Tevens is er de mogelijkheid om uw boekhouding direct te koppelen met uw bank. Uw boekhouding wordt automatisch met de door u aangemelde bankrekeningen gesynchroniseerd en uw afschriften kunnen direct worden verwerkt. Zo heeft u altijd direct inzicht in uw financiele situatie en bent u altijd up to date!

Online dashboard voor ondernemers

Het is van belang goed inzicht te hebben in uw cijfers. Met een overzichtelijk dashboard gemaakt voor ondernemers heeft u overal en altijd al uw actuele managementinformatie bij de hand die naadloos aansluit op uw boekhouding. Op iedere plek en op ieder moment heeft u toegang tot uw online managementinformatie. U heeft inzicht in uw financiële situatie van vandaag en morgen en geeft u grip op uw prestaties.

U levert uw financiële gegevens aan op een voor u uniek aangemaakt e-mailadres. Uw gegevens worden opgeslagen in een afgeschermde omgeving. De software zorgt voor een snelle herkenning en afhandeling van de documentenstroom en stelt boekhoudkundige boekingen voor die wij voor u controleren en verwerken in uw administratie. Dagelijks kunnen wij zien welke gegevens u heeft aangeleverd en kunnen deze bekijken en direct verwerken in uw boekhouding.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?